Met ingang van 1 juni aanstaande mogen restaurants onder voorwaarden weer open. Wij zijn hartstikke blij, dat we u weer kunnen ontvangen, zij het dat dit nog niet als vanouds gebeurt. We mogen een beperkt aantal gasten binnen laten en dit kan alleen na telefonische reservering en controle van uw gezondheid. Wij hopen dat U hiervoor begrip kunt opbrengen. Lees hieronder de regels en het van overheidswege verplicht gestelde protocol.

Protocol bij gecontroleerde opening van Brasserie Pjotr i.v.m. naleving richtlijnen RIVM inzake COVID-19/Corona.
Deze maatregelen nemen wij in het belang van ieders gezondheid en rekenen op uw begrip en medewerking.
U bent welkom na telefonische reservering op 073-6443150 of Whatsapp op 06-20016062, als U klachten heeft gelieve dit te melden! Geef duidelijk uw naam en telefoonnummer op. Wij zorgen dat er een tafel gereed is op het afgesproken moment.

Op tijdstip van reservering meldt  U zich bij onze entree en wacht U op een van onze medewerkers die U de volgende vragen zullen stellen, indien een van onderstaande vragen met ja beantwoord wordt dan moeten wij U de toegang weigeren

1.Had U een of meerdere klachten gedurende de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?
2.Hebt U op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3.Hebt U het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld.
4.Hebt U een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en hebt U in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5.Bent U in thuisisolatie omdat U direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Huisregels:

  1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers, aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
  2. Blijf thuis als U verkouden bent of griepklachten hebt.
  3. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  4. Desinfecteer bij binnenkomst uw handen.
  5. Vraag een van onze medewerkers als U het toilet wil bezoeken, en was en desinfecteer uw handen grondig na gebruik toilet, toiletgebruik is uitsluitend voor gasten van Brasserie Pjotr.
  6. Betaal liefst gepast contant of met pin.
  7. Voor afhalen bestellingen gelieve te wachten bij herkenbaar afhaalpunt.
  8. Wanneer U zich niet houdt aan de 1,5 meter-regels van de overheid dan kan de toegang tot ons bedrijf worden ontzegd.

Samen redden we het met de nieuwe normale situatie!

Wilt U meewerken aan een zo soepel mogelijk verloop gelieve te reserveren  via Whatsapp/telefoon 06-20016062 of  073-6443150
Hebt U vragen aarzel niet en neem contact met ons op!